Premiere: Liima svæver over kinesiske skyskrabere i ny ‘2-Hearted’-video

Premiere: Liima svæver over kinesiske skyskrabere i ny ‘2-Hearted’-video

Liima udgiver deres andet album ‘1982’ den 3. november, og i sidste måned udgav de albummets titelnummer, der havde en animeret, dystopisk musikvideo. Nu er andensinglen klar, og med ‘2-Hearted’ følger også en musikvideo.

Ligesom forrige single er ‘2-Hearted’ et tungt, statisk nummer med overvældende, rungende synths. Musikken underbygges af den næsten hypnotiserende musikvideo, der roligt svæver højt over farverige bygninger og skyskrabere. Kontrasten mellem de mange husfacader springer dog i øjnene – der er både strømlinede glasfacader og smadrede altaner med vasketøj.

Modsætninger er netop også en del af sangens tema: »’2-Hearted’ handler om at elske to forskellige personer eller brænde for to modsatte retninger i livet på samme tid og om at acceptere situationen i stedet for at presse sig selv til at vælge«, fortæller bandets Casper Clausen i en pressemeddelelse.

Videoen er instrueret af Mariana Bisti og redigeret af Jonas Bang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af