Se The War On Drugs spille Neil Young-cover – kaster sig over ‘Like a Hurricane’

Se The War On Drugs spille Neil Young-cover – kaster sig over ‘Like a Hurricane’
The War On Drugs til Bonnaroo Music Arts Festival i 2015. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

The War On Drugs er lige nu ved at afslutte deres nordamerikanske turné, inden de næste måned drager på en europæisk en af slagsen med albummet ‘A Deeper Understanding‘, der blandt andet kommer forbi Tap1 med to koncerter. Da de i går spillede koncert i Neil Youngs fødeby, Toronto, gav et cover af legendens  ‘Like a Hurricane‘ fra 1977.

The War On Drugs’ cover falder sammen med, at der for første gang i 30 år ikke blev afholdt den årlige støttekoncert Bridge School Benefit Concert i weekenden. Støttekoncerten har ellers hvert år været afholdt af Neil Young som støtte til den skole, hans ekskone Pegi Young grundlagde i 1986 for børn med alvorlige handicap. Neil Youngs søn Ben Young var blandt andet elev på skolen.

‘Like A Hurricane’ og The War On Drugs’ landevejsrockede lyd passer sammen som fod i hose, og der er skruet op for guitarsolo og hammon-orgel på coveret.

The War On Drugs kommer til Tap1 både den 25. og 26. november,  og måske bliver der også plads til et lille Neil Young-cover i den forbindelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af