Wiz Khalifa afslører nyt mixtape: ‘Laugh Now, Fly Later’

Wiz Khalifa afslører nyt mixtape: ‘Laugh Now, Fly Later’
Wiz Khalifa på Roskilde Festival i 2016. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Mens vi går rundt og venter på, Wiz Khalifa senere på året slipper sit syvende album, ‘Rolling Papers 2’, har den amerikanske rapper netop afsløret, at han er på trapperne med et mixtape at forsøde ventetiden med.

Wiz Khalifa afslørede nyheden via Twitter, hvor han ganske køligt annoncerede udgivelsen: ‘Laugh Now, Fly Later’ den 10. november – efterfulgt af begrundelsen »Bosses need something to smoke and think to. Time to start this wave«. 

‘Laugh Now, Fly Later’ lægger sig til Wiz’ omfattende diskografi som mixtape nummer 15. Titlen kunne ganske oplagt tænkes at være en reference til Ice Cubes 2006-album, ‘Laugh Now, Cry Later’.

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af