Carpool Karaoke: Sam Smith og James Corden lufter deres tenorstemmer og får besøg af Fifth Harmony

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er igen blevet tid til Carpool Karaoke, og denne gang er det snart albumaktuelle Sam Smith, der er med på en køretur.

Sam Smiths følsomme sange bliver forvandlet til tostemmige duetter i selskab med James Corden, og deres stemmer passer faktisk utrolig godt sammen. Det er blandt andet sange som ‘Stay With Me’ og de nyere ‘Pray’ og ‘Too Good At Goodbyes’, der bliver sat på i James Cordens karaoke-bil, og også den mere up-tempo ‘Money On My Mind’.

Under køreturen afslører Sam Smith desuden en ret aparte bryllupsdrøm, der blandt andet indbefatter, at han skal begrave sit single-jeg for dernæst at genopstå og gå ned af kirkegulvet til Fifth Harmony’s ‘Work From Home’. Han når ikke at dvæle længe ved tanken, før alle fire medlemmer af Fifth Harmony hopper ind i bilen og synger med på Sam Smiths fremtidige bryllupstrack.

Sam Smith udgiver fredag albummet ‘The Thrill Of It All’, der er efterfølgeren til ‘In The Lonely Hour’ fra 2014.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af