Courtney Barnett på trapperne med nyt album

Courtney Barnett på trapperne med nyt album
Courtney Barnett. (Foto: Ryan Pierse/Getty Images)

Der er kun gået en måneds tid, siden Courtney Barnett og Kurt Vile udgav deres fællesalbum ‘Lotta Sea Lice’. Men dette er heldigvis ikke ensbetydende med, at der ikke også er nyt solomateriale i vente fra Courtney Barnett, hvilket hun netop har løftet sløret for i et nyt interview med Zane Lowe på Beats 1.

»Jeg prøver at komme på en titel til mit nye album. Det er alt sammen énsætningstanker, du ved, jeg prøver at komme på noget smart«, fortæller den australske sanger.

Til Zane Lowes spørgsmål om, hvorvidt albummet er færdigt, svarer Barnett: »Det er… well, jeg mener – måske afslørede jeg for meget, men det er tæt på!«.

Det kommende album fra Barnett bliver hendes første soloskive siden 2015-udgivelsen ‘Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Sit’. Baseret på den omtalte søgen efter en kløgtig sætning til den kommende titel, kunne man snildt forestille sig, det kunne blive et album, der lægger sig i forlængelse af forløberen, som er spækket med Barnetts force: Sprogligt smarte lo-fi-finurligheder og eftertænksomme garage-poesiperler.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af