Her er ugens syv fedeste fester – britisk klublyd, Trans Metro Express og Natbar-release

Vi guider som altid til de bedste festtilbud i nattelivet.
Her er ugens syv fedeste fester – britisk klublyd, Trans Metro Express og Natbar-release
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Release-aften på Natbar
Programmet for fredagens eskapader på Natbar lægger op til en varieret aften. Aftenens hovedpunkt er releasefest (inklusiv koncert) for det nye album, ’1982’, fra gruppen Liima, der blandt andet består af medlemmer fra Efterklang.

Derudover kan man lægge ører til dj-sets fra Pato og netradiokanalen The Lake Radio (som medlemmerne af Efterklang/Liima har været med til at etablere og fortsat er med til at drive), der er kendt for sin eksperimenterende og eklektiske profil.

Natbar x Liima
Fredag den 3. november
Natbar
Læs mere om arrangementet på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Britisk pladeselskab holder hof på Vesterbro
England har en rig historie, når det kommer til klubmusik: Fra rave-dagene i forladte fabrikshaller til big beat-bevægelsen og dubsteppens fødsel. Et pladeselskab, som har fyldt meget i dette årtusinde er Hessle Audio, som løbende har skubbet til grænserne for, hvordan man kombinerer house, dubstep, techno, UK Garage og alt derimellem.

Pladeselskabet blev stiftet af Pangaea, Pearson Sound og Ben UFO, og i anledning af Hessle Audios 10-års jubilæum er de tre britiske producere taget på en klubturné, som i denne weekend rammer Vegas Ideal Bar.

Vega Klub: Hessle Audio Label Night
Fredag den 3. november
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Funky Halloween
Boogie Juice-crewet forspilder ikke chancen for at fyre op under fest for beat-connaisseurer, og således udnytter de den verserende Halloween-hype til at smide en ’Halloween Special’-fest op lørdag aften på hjemmebane i Huset Teater. Residents er DJ Car10 og DJ Whut!, mens aftenens musikalske gæst er John Vincent.

Boogie Juice: Halloween Special
Lørdag den 4. oktober
Husets Teater
Læs mere om festen på Facebook


Festcrews battler på Grønttorvet
Der er lagt i ovnen til en indædt dyst, når to af Københavns skarpeste festcrews lægger arm på Et Andet Sted på Grønttorvet, hvor repræsentanter fra Superhoe og Copenhagen Underground Posse står bag pulten. Som sædvanligt er der kun adgang, hvis man har tilmeldt sig via Etandetsted.com.

Superhoe vs C.U.P: Battle of Et Andet Sted
Lørdag den 4.november
Et Andet Sted
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tysk darling gæster Jolene
Man skal ikke gå tilbage til en fuser, men til gengæld er der ikke noget i vejen for at gentage en succes. Derfor har Jolene hentet dj’en og produceren Palms Trax, der til daglig residerer i Berlin, til Kødbyen-klubben, hvor han tidligere har fejret triumfer med sine spillevende house-produktioner.

Jolene presents: Palms Trax
Lørdag den 4. november
Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Tysk klubkoncept indtager Kødbyen
Vil man have sin bytur krydret med en sjat berlinerstemning, kan man med fordel slå vejen forbi Bakken på lørdag, hvor folkene bag den nye klub BegBorrowSteal har lokket festkonceptet Das Zündet, der huserer på klubscenen i den tyske hovedstad, til at levere funk, disco, boogie, afro, electro og hiphop i stride strømme.

Das Zündet Party
Lørdag den 4. november
Bakken
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Strøm-fest i Metroen
Traditionen Trans Metro Express ruller igen, og endnu engang er der booket et stærkt lineup ind til togfesten, som starter på Vestamager Station og ellers rykker derudaf. Rejsemusikken leveres af Fruit, Astrid Sonne, Code Walk og Anastasia Kristensen.

Trans Metro Express
Lørdag den 4. november
Metroen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af