Lukas Graham rejser rundt med Grøn Koncert i 2018

Lukas Graham rejser rundt med Grøn Koncert i 2018

De seneste par år har den stået på ‘7 Years’, udlandseventyr og et hav af koncerter i USA og Europa. Der har været tid til enkelte store danske optrædener, men nu er Lukas Graham igen klar til at turnere Danmark rundt, når de i 2018 kører landet rundt med Grøn Koncert (som nu faktisk bare hedder Grøn).

Bandet er det første annoncerede navn til næste års Grøn, som runder syv forskellige byer, dog med to koncerter i København – den første og den sidste.

Forsanger Lukas Forchhammer udtaler i en pressemeddelelse:
»Jeg føler, at Grøn Koncert var der, hvor vi virkelig kom ud til den brede danske befolkning. Inden da kendte man os måske fra radioen, men på Grøn blev det en stor fællessangsfest tre år i træk. Det var et utroligt stort kompliment for os. Den energi, som vi fik af at spille Grøn Koncert, var noget, som vi kunne tage med til USA og ud i Europa, hvor vi har spillet turneer lige siden«.

Lukas Graham arbejder i øjeblikket på deres nye album, og på Instagram kan man se, at de blandt andet har været i studiet med Hedegaard, Rodney ‘Darkchild’ Jenkins og senest en varm producerkombi i form af Hennedub og DJ Mustard.

Grøn Koncert turnéplan 2018:
19/7 – København (Tiøren)
20/7 – Kolding
21/7 – Aarhus
22/7 – Aalborg
26/7 – Esbjerg
27/7 – Odense
28/7 – Næstved
29/7 – København (Valbyparken)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af