N.E.R.D. afslører udgivelsesdato for albummet ‘No One Ever Really Dies’

N.E.R.D. afslører udgivelsesdato for albummet ‘No One Ever Really Dies’
Pharrell. (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images)

N.E.R.D. udgav for et par uger siden singlen ‘Lemon’ med Rihanna, som var det første officielle udspil fra gruppen i syv år. Med fulgte også en overlegen musikvideo.

Efterfølgende lagde de vej forbi festivalen ComplexCon, hvor de spillede nyt materiale fra det kommende album ‘No One Really Dies’, og nu har Pharrell annonceret via sin Twitter-profil, at albummet er ude den 15. december. Sammen med datoen følger et billede, der (formentligt, men ikke bekræftet) er albummets cover.

Albummet kommer til at indeholde gæsteoptrædener fra blandt andet Kendrick Lamar, Future, André 3000, M.I.A., Gucci Mane, Wale og Ed Sheeran, og er det første vi hører fra N.E.R.D. siden ‘Nothing’ fra 2010.

Læs også: N.E.R.D.’s comeback overskygges af rappende Rihanna, der ikke giver en fuck

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af