Premiere: Julias Moon-forsanger Louis Samson solodebuterer med en ny stil

Premiere: Julias Moon-forsanger Louis Samson solodebuterer med en ny stil
Louis Samson.

Julias Moon har haft flere store hits, men i december 2016 valgte popgruppens to resterende medlemmer af lægge projektet endegyldigt i graven. Nu er sanger og sangskriver Louis Samson klar til at lancere sin solokarriere, og det gør han med debutsinglen ’Reflection’, der viser en ny stil fra den danske kunstner.

Der er nogle klare James Blake-referencer i de brusende build-ups og de der tunge funk-synths, mens Samsons vokal også ligger i et mere afdæmpet toneleje end poplegene i Julias Moon.

»I det sidste halvandet år har jeg brugt utroligt meget tid på at forstå mig selv. Så meget tid, at jeg til sidst ikke opfattede, hvad der foregik omkring mig. ’Reflection’ er kulminationen af netop det«, fortæller Samson, mens de forskellige omremsninger som »Parents got divorved last year, but I didn’t notice« i teksten underbygger temaet.

’Reflection’ er produceret af Elias Segujja og co-produceret af Samson selv samt William Asingh, som de fleste nok vil kende som Vera.

Singlen er første forsmag fra en kommende ep, som er sat til at udkomme i starten af 2018.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af