Her er fem helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne uge med blandt andet Neil Young, Miguel og U2.
Her er fem helt nye album, du skal høre i dag
Neil Young. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Miguel ‘War & Leisure’

R’n’b-crooneren er tilbage med efterfølgeren til ‘Wildheart’ fra 2015, og de foreløbige singler har budt på lige dele sexet fløde-r’n’b og dansable popbangers som ‘Told You So’ og ‘Pineapple Skies’. I det hele taget har opbygningen til albummet virket aldeles lovende, og forhåbentlig rider den fulde oplevelse videre på den bølge.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Neil Young + Promise of the Real ‘The Visitor’

I samarbejde med musikerne fra Promise of The Real’ har Neil Young (der for nylig rundede de 72 år!) lavet albummet ‘The Visitor’, der har et snært af protestsange over sig. Førstesinglen ‘Already Great’ var i hvert fald en stikpille til Trumps Make America Great Again-kampagne.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. U2 ‘Songs of Experience’

‘Songs of Experience’ er efterfølgeren til ‘Songs of Innocence’ fra 2014, og indtil videre har man kunne høre fire singler fra de irske veteraner. Seneste single var ‘American Soul’, hvor Kendrick Lamar endda kiggede forbi.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Chief Keef ‘The Dedication’

Chief Keef er mumble-rappens Godfather. Efter gennembruddet i 2012 med hits som ‘Don’t Like’ og ‘Love Sosa’ har Chicago-rapperen nemlig trukket sig tilbage fra mainstreamen og skabt mindre, mumlende undergrunds-mixtapes som ‘Back From the Dead 2’-mixtapet fra 2014 eller dette års geniale kærligheds-mixtape ‘Thot Breaker’. Chicago-rapperens nye album ‘Dedication’ (hans fjerde i år) gæstes blandt andet af Lil Yachty på singlen ‘Come On Now’.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Roy Woods ‘Say Less’

‘Say Less’ er OVO-crooneren Roy Woods’ debutalbum, og det indeholder blandt andet gæsteoptrædener i form af OVO-kollegerne dvsn og PartyNextDoor. Indtil nu har hørt singlerne ‘Say Less’ og ‘Balance’ feat. dvsn og PnB Rock, der begge bød på tunge, drivende beats og poppet r’n’b-vokal.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af