Justin Timberlake om sit nye album: »Jeg vil beskrive det som moderne americana med 808-trommer«

Justin Timberlake om sit nye album: »Jeg vil beskrive det som moderne americana med 808-trommer«
Justin Timberlake. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Da Justin Timberlake i starten af måneden annoncerede sit kommende album, gjorde han det med en video, der lagde op til en landlig, måske nærmest folkpræget oplevelse a la Bon Iver, hvilket absolut også til udtryk i albumtitlen, ‘Man in the Woods’. Førstesinglen ‘Filthy’, var dog så langt fra landlig idyl og folkmusik, som man kunne komme – det var nærmere ‘SexyBack’ 2.0.

Ikke desto mindre lader det til, at folk og country kommer til at påvirke det kommende album. Timberlake har netop delt en ny video, hvor man kommer med bag kulisserne på ‘Man of the Woods’. I videoen hører vi både landlig guitar, funky bas, trap-beats og endda noget, der bizart nok lyder som et electroswing-groove.

Justin Timberlake siger i videoen, at albummet kommer til at have en bred sonisk palet, men hvis han skulle sige noget kort om lyden, vil han »beskrive det som moderne americana med 808-trommer«. I videoen optræder også Pharrell Williams, der siger, at han »aldrig før har arbejdet på et album, der blander sådan nogle elementer«.

Timberlake mener, at albummet kommer til at fungere bedre til udendørs end indendørs lytning, så hvis han skal til Danmark på sin kommende turné, ville en festivaloptræden da være mest passende – lytter I, Roskilde?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Justin Timberlake er ikke blevet til Bon Iver: Hans nye single er ‘SexyBack’ 2.0

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af