Mark Ronson og Diplo danner par som Silk City – første koncert annonceret

Mark Ronson og Diplo danner par som Silk City – første koncert annonceret
Diplo i musikvideoen til Charli XCXs 'Boys'.

Den amerikanske Coachella-festival har netop annonceret et ret vanvittigt line-up, der blandt andet inkluderer navne som Eminem og Beyoncé, som vi hellere end gerne så i Danmark i løbet af sommeren. Nu har New York-festivalen Governor’s Ball fulgt trop med deres fulde program, og de har såmænd også Eminem på plakaten – måske et tegn på, at Detroit-rapperen tager på en større festivalturné til sommer?

Slim Shady var dog ikke den eneste opsigtsvækkende artist på programmet hos Governor’s Ball, for bag det ligeledes annoncerede navn Silk City gemmer der sig et nyt projekt af superproducerne Diplo og Mark Ronson.

Og ja, de to er virkelig superproducere med stort, fedt tryk på super.

Diplo er en del af Jack Ü (med Skrillex), der hittede stort med Justin Bieber-samarbejdet ‘Where Are Ü Now’, og så er han selvfølgelig drivkraften bag Major Lazer, der havde megahittet ‘Lean On’ med MØ. Derudover har han produceret for alle fra Beyoncé til Madonna.

Diplo kender du fra Major Lazer og Jack Ü med Skrillex, og mens han står for en mere klubbet, basdreven lyd, er Mark Ronson en af verdens største producere indenfor funket, soulet pop. Han har skabt verdenshittet ‘Uptown Funk’ med Bruno Mars, produceret mange af Amy Winehouses mest succesfulde sange samt stået bag en stor portion af Lady Gagas seneste album ‘Joanne’.

Det er altså to producere, der hver for sig definerer moderne popmusik, der har slået sig sammen her. Spændende.

Diplo kan desuden opleves på egen hånd, når han gæster NorthSide til juni, og i forhold til Governor’s Ball er det også værd at bemærke, at Jack White står i toppen. Han er altså tilbage på festivalerne i 2018.

Se det fulde program til festivalen forneden.

Læs også: 21 navne fra Coachella-plakaten, vi rigtig gerne vil se på danske festivaler

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af