Se Tyler, The Creator som rappende græsplæne i syret ny video til ‘After the Storm’ med Kali Uchis

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For to uger siden udgav r’n’b-sangeren ‘Kali Uchis’ singlen ‘After the Storm’ med gæsteoptrædener fra Tyler, The Creator, funklegenden Bootsy Collins og jazzgruppen BadBadNotGood. Nu er hun klar med en video, og selv om sangen er smooth som bare pokker, er videoen lidt af et syretrip.

I videoen optræder Bootsy Collins som en levende maskot for alskens madprodukter, herunder ‘Bootsy’s Funkt Flavor Flakes’ og suppen ‘Bootsy’s Funky Condensed Vegetable Soup’, mens Kali Uchis træder ind i et univers, der ligner noget direkte ud af amerikanske børneprogrammer som ‘Pee Wee’s Playhouse’ og ‘Sesame Street’.

Mest spændende ser vi dog Tyler, The Creator træde ind i denne verden som en rappende græsplæne. Med tiden bliver han vandet, og som årstiderne skifter, træder han gradvist ud af græsplænen som en fysisk manifestation af en ‘Flower Boy’. Når Tyler er groet ud ender han og Kali endda med at få små nuttede plantebørn. Det er helt vildt nuttet – og helt vildt underligt.

‘After the Storm’ optræder på det kommende Kali Uchis-album ‘Fool’s Paradise’. Albummet har endnu ingen udgivelsesdato.

Læs anmeldelse: Tyler, The Creator ‘Flower Boy’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af