2 Chainz annoncerer nyt album via luftskib

2 Chainz annoncerer nyt album via luftskib
2 Chainz med sin hund Trappy. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

2 Chainz holder øjensynligt ingen pauser fra at udgive musik. I 2016 stod den på et album og to ep’er, sidste år fik vi albummet ‘Pretty Girls Like Trap Music’, og i år har vi allerede fået ep’en ‘The Play Don’t Care Who Makes It’. Nu har traprapperen annonceret endnu en 2018-udgivelse, albummet ‘Rap or Go to the League’.

2 Chainz er dog ikke typen, der gør noget halvt. Han annoncerede derfor albummet ved at flyve rundt over Californien i et lille luftskib, hvorpå albumtitlen var skrevet. Hvis man ikke lige skulle have været i nærheden, var han dog også flink nok til at dele en lille video om episoden på Twitter:

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af