For tre millioner kroner kan du blive krediteret som sangskriver på Princes debutsingle

For tre millioner kroner kan du blive krediteret som sangskriver på Princes debutsingle

De fleste Prince-sange er skrevet udelukkende af den lilla komet på egen hånd. Dog er hans debut-solosingle, ‘Soft and Wet’ fra 1978, en af de få undtagelser, da den blev skrevet i samarbejde med Chris Moon, produceren der i sin tid opdagede Prince.

Nu sælger Chris Moon sin andel af sangen for 490.000 amerikanske dollars (svarende til ca. 3 million danske kroner) på Ebay. Den heldige køber får dog ikke kun rettigheder, royalties og sangskriver-krediteringen til Prince-klassikeren – med sig får man nemlig også dele af MC Hammer-sangen ‘She’s Soft and Wet’, da den sampler Princes original.

Nuvel, det er ikke alle, der har 3 millioner kroner, de mangler noget at stille op med, så hvis ingen gider betale så meget, er Moon også villig til at overveje det bedste tilbud, han får. Uden at lege eksperter udi musikindustriens singlekurser kan vi dog nok med relativt stor sikkerhed spå, at de 3.000.000 kr. ikke når at indtjene sig selv i løbet af en menneskelig levetid – bare lige en heads up, inden du hiver hævekortet frem.

Læs også: Questlove: 40 grunde til, at Prince var en hiphop-pioner

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af