Grimes har to album på vej – det første kalder hun »sidste album for mit lortepladeselskab«

Grimes har to album på vej – det første kalder hun »sidste album for mit lortepladeselskab«

Grimes’ femte album er en af årets mest ventede udgivelser, og endelig er der lidt nyt. Uortodoks som altid er nyhederne kommet gennem en Instagram-diskussion med en fan i kommentarerne til et stykke fanart. Grimes skriver her, at der er to nye album på vej med lidt tid mellem sig: »Et sidste album for mit lortepladeselskab (4AD, red.) og derefter mit første album på et selvvalgt pladeselskab, hvilket jeg ser latterligt meget frem til«.

Grimes skriver om de to album, at det første vil være »kraftigt præget af samarbejder«, og det andet vil lyde af »ekstremt mørke og kaos«.

Hun har slettet alle sine kommentarer om udgivelserne nu, men her er et arkiveret screenshot via Stereogum:

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af