Hør det nye album ‘Effected’ fra rapperen Cozz – med features fra bl.a. Kendrick Lamar og J. Cole

Hør det nye album ‘Effected’ fra rapperen Cozz – med features fra bl.a. Kendrick Lamar og J. Cole
Cozz. (Foto: Bennett Raglin/Getty Images)

Da rapperen Cozz for nyligt delte tracklisten til sit nye album, ‘Effected’, skabte han massiv hype omkring sit navn. Listen inkluderer nemlig gæsteoptrædener fra sværvægterne J. Cole og Kendrick Lamar. Nu er det imødesete album, der følger op på L.A.-rapperens 2014-debut ‘Cozz & Effect’, ude.

Cozz har tidligere turneret som opvarmning for J. Cole, og han udgiver da også dette album på netop J. Coles pladeselskab Dreamville. Selskabet har i samme ombæring som albumudgivelsen også udgivet en mini-dokumentar om ham. Hør albummet, der foruden J. Cole og Kendrick Lamar også byder på gæsteoptrædener fra Curren$y og Garren, herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af