Heartland Festival annoncerer otte nye navne – bl.a. Slowdive og Omar Souleyman

Heartland Festival annoncerer otte nye navne – bl.a. Slowdive og Omar Souleyman

De fleste af sommerens danske festivaler er så småt ved at færdiggøre deres endelige programmer, og nu er Heartland Festival også ved at være i mål. I dag har de tilføjet otte navne til årets plakat, hvilket ifølge festivalen vil blive den sidste store musikpakke – enkelte navne vil dog slutte sig til lineuppet løbende.

De nye navne er Slowdive, Pussy Riot, Omar Souleyman, Oneohtrix Point Never, Alex Cameron, Peter Sommer, Jonah Blacksmith og Kiriyama Family.

Omar Souleyman har flere gange henrykt et dansk publikum med sin syriske technofest, mens Slowdive over de seneste par år har givet den ene anmelderhyldede koncert efter den anden – senest var støjrockerne forbi Store Vega i februar.

Nævnes skal selvfølgelig også det russiske protest-punkband Pussy Riot og Alex Cameron, som charmerede alt og alle med sidste års ‘Forced Witness’-album og en blændende koncert på Ideal Bar.

De nye kunstnere slutter sig til et musikprogram, der i forvejen tæller blandt andre Patti Smith, LCD Soundsystem, Van Morrison, The The og Lykke Li.

Heartland Festival finder sted ved Egeskov Slot den 31. maj til 2. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af