Hør Roskilde-aktuelle Superorganisms syrede cover af Camila Cabellos ‘Havana’

Hør Roskilde-aktuelle Superorganisms syrede cover af Camila Cabellos ‘Havana’
Superorganism.

Roskilde Festival har lavet et herligt scoop med den psykedeliske popgruppe Superoganism, der lige har udgivet et cover af megahittet ‘Havana’ af Camila Cabello, som de på Facebook kalder for »vores fremtidige ven«.

Som man kunne forvente af det skæve popkollektiv, er deres udgave langt fra lige så skarp og poleret som Cabellos original. I stedet er den fyldt med skøre lyde og let dissonerende instrumentation. Det er to elementer, der går godt sammen: Den stærke sangskrivning fra ‘Havana’ skinner igennem de mange lag af lydeffekter, og Superorganism har så meget personlighed, at end ikke hitlistepop kan lægge en dæmper på deres særegne tilgang til musikken.

Nummeret er blevet udgivet sammen med en (hovedsageligt) akustisk udgave af gruppens mest populære sang ‘Everybody Wants to Be Famous’. Ofte kan akustiske udgaver af oprindeligt elektroniske udgaver være en lidt død oplevelse, men med kreativ brug af kor, sodavandsdåser og håndklap, får de faktisk genskabt nummeret med nogle helt nye, spændende dimensioner – også selv om de får lidt hjælp fra en synthesizer.

Læs også: Internettet er Superorganisms øvelokale: »Uden teknologi ville vi ikke være her«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af