Ny biografi om Kendrick Lamars kulturelle betydning er på vej

Ny biografi om Kendrick Lamars kulturelle betydning er på vej
Kendrick Lamar i New York. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

I en alder af blot 30 år anses Kendrick Lamar allerede som en hiphoplegende, og det skal en ny biografi med titlen ‘The Butterfly Effect: How Kendrick Lamar Ignited the Soul of Black America’ nu belyse.

I går annoncerede Pitchfork-skribenten Marcus J. Moore, at han skal skrive bogen, som ifølge forfatteren kommer til at fokusere på, »hvordan Kendrick Lamar er vokset som rapper, hvordan han har genoplivet to døende genrer (jazz og bebop), hans enorme kulturelle betydning i det racesplittede USA samt hans nuværende vej til tops som den ultimative King of Rap«.

Biografien vil fokusere på Lamars tre største album til dato, ‘good kid, m.A.A.d city’, ‘To Pimp a Butterfly’ og ‘DAMN’, og vil undersøge, hvordan Compton-rapperens værker direkte hænger sammen med den politiske opvågnen i både det amerikanske samfund og kunst- og kulturverdenen.

Bogen har endnu ingen fast udgivelsesdato, men lander formentlig senere i 2018.

Læs også: Kendrick Lamar i Royal Arena: En kung fu-lektion fra en mesterlig rap-sensei

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af