Se Miguels Oscar-optræden med vindersangen ‘Remember Me’ fra Pixars ‘Coco’

Se Miguels Oscar-optræden med vindersangen ‘Remember Me’ fra Pixars ‘Coco’
Miguel og Natalia Lafourcade. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

I nat blev årets Oscars uddelt, og i den sammenhæng var der arrangeret optrædener med samtlige nominerede til ‘Bedste originale sang’. Vinderen i den kategori var ‘Remember Me’ fra Pixars ‘Coco’. Sangen er skrevet af Robert Lopez og Kristen Anderson-Lopez, der også har skrevet blandt andet den tidligere vindersang ‘Let It Go’ fra Disneys ‘Frost’.

I filmen opføres ‘Remember Me’ af en række sangere, herunder Gael García Bernal, Natalia Lafourcade og r’n’b-sangeren Miguel, og netop disse tre optrådte med nummeret til årets Oscar-ceremoni. Til denne optræden var der sørget for både flot scenografi, der efterlignede æstetikken fra det animerede univers, og dansere, der iklædt farverige outfits var med til at hylde mexicansk kultur.

Læs også: De sjoveste og mest bevægende højdepunkter fra Oscar-natten – med hashlugt, kjolegenbrug og hyperventilation

Læs også: Frances McDormand skabte årets største Oscar-øjeblik

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af