Se samtlige udgivelser til Record Store Day 2018 – med bl.a. The National, Arcade Fire og First Aid Kit

Se samtlige udgivelser til Record Store Day 2018 – med bl.a. The National, Arcade Fire og First Aid Kit
The National på Haven Festival. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Record Store Day har delt den fulde liste over udgivelser, som i 2018 bliver sluppet løs den 21. april. Listen er inddelt i tre sektioner.

1. ‘Record Store Day First Release’ for udgivelser, der bliver sat på gaden i forbindelse med Record Store Day, men som også vil blive optrykt senere.
2. ‘Record Store Day Limited Run/Regional Focus Releases’ for udgivelser, der kun er tilgængelige i et begrænset område eller oplag.
3. ‘Record Store Day Exclusive Releases’ for alle de mere udbredte udgivelser, der altså kun er tilgængelige på Record Store Day.

Det er i sidstnævnte kategori, at man især har mulighed for at skaffe sig nogle eksklusive godter. Hvad med en dobbelt LP bestående af både den oprindelige og den genindspillede udgave af Car Seat Headrests ‘Twin Fantasy’? Eller hvad med at få den første Arcade Fire-ep, der aldrig tidligere har været udgivet på vinyl, i gennemsigtig blå?

Af andre lækkerier er det værd at fremhæve et livealbum, hvor The National opfører hele ‘Boxer’ i Bruxelles og en 7-tommers single med den dystre First Aid Kit-sang ‘You Are The Problem Here’, som ikke er at finde på nogen af deres album. Hvis man trænger til at støve sin kassetteafspiller lidt af, kan man også få klassiske album som AC/DC’s ‘Back in Black’ og Wu-Tang Clans ‘Enter the Wu-Tang (36 Chambers)’ på kassettebånd.

I den lidt mere fjollede afdeling kan du også få en 20-års jubilæumsudgave af Sugar Ray-singlen ‘Fly’, en 12-tommers med Omar Souleyman-remixes, Insane Clown Posses dobbeltalbum ‘The Amazing Jeckel Brothers’ eller det, der helt klart vil være en succes at vise frem til fester mange år i fremtiden: John Fogerty-hittet ‘Centerfield’ på en picture disc udsmykket som en baseball.

Se listen over samtlige udgivelser til Record Store Day 2018 HER – og se listen over danske butikker, der deltager i Record Store Day HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af