Car Seat Headrest genindspiller hele ‘Twin Fantasy’ og deler den første musikvideo: »Det var aldrig et fuldendt værk«

Car Seat Headrest genindspiller hele ‘Twin Fantasy’ og deler den første musikvideo: »Det var aldrig et fuldendt værk«
Car Seat Headrest. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Car Seat Headrest-frontmanden Will Toledo er en produktiv herre. Siden 2010 har Car Seat Headrest udgivet 11 album, hvoraf ti udelukkende har instrumentation fra Toledo. Det kan derfor undre, at vi ikke fik noget nyt album fra den populære indierocker i 2017. Car Seat Headrest har dog lige annonceret deres næste album, der udkommer allerede den 16. februar i år. Albummet hedder ‘Twin Fantasy’, og det er en genindspilning af pladen af samme navn fra 2011.

Blandt alle Car Seat Headrests mange udgivelse, har den oprindelige ‘Twin Fantasy’ især fået meget opmærksomhed, både af fans og af Will Toledo selv. Mens fans har rost den som et af de bedste album i Car Seat Headrests diskografi, har Toledo været notorisk kritisk over for den. I 2013 delte han et nyt remaster af albummet, og i november 2017 tog han ‘Twin Fantasy’ ned fra Spotify og Apple Music.

Fans begyndte allerede at mistænke, at der var en genindspilning af hele ‘Twin Fantasy’ på vej, da han i december udgav en genindspilning af albummets længste nummer, ‘Beach Life-in-death’.

»Det var aldrig et fuldendt værk«, siger Toledo om det oprindelige album i en ny pressemeddelelse. Derfor har han genindspillet hele molevitten. »Det var først sidste år, jeg fandt ud af, hvordan jeg skulle færdiggøre det«, siger han.

I forbindelse med annonceringen af det nye album har bandet også delt en genindspilning af sangen ‘Nervous Young Inhumans’ med en dertilhørende video, der er instrueret af Toledo selv. Ligesom med Toledos remaster fra 2017, er der skruet op for bassen, og lydkvaliteten er markant mindre lo-fi end før. En figur i hooket, der tidligere blev leveret af backingvokalen, er nu blevet erstattet af en synthesizer. I det hele taget er nummeret blevet decideret dansevenligt, noget der også understøttes af videoen.

Dansemusik er ikke noget, man typisk associerer med Car Seat Headrest, men han får det til at passe overraskende godt til sin vanligt introverte æstetik.

Læs anmeldelse: Car Seat Headrest ‘Teens of Denial’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af