Tyler, The Creator og Kali Uchis forvandler Jimmy Fallons tv-studie til Hawaii

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var en exceptionelt paradisisk kulisse, Kali Uchis og Tyler, The Creator havde fået skabt, da de optrådte med ’After the Storm’ hos Jimmy Fallons Tonight Show. Palmer, oceaner, dejlige ø-vibes: Det er pænt svært ikke at synke hen i dagdrømmerier om at rejse sydpå, når man ser det.

Sangerinden og rapperen fik assistance af The Roots til sangen, der faktisk er deres anden fælles optræden hos Jimmy Fallon. De har nemlig tidligere været forbi og spille ’See You Again’ fra Tyler the Creators ’Flower Boy’.

Denne gang var det så Kali Uchis ’After the Storm’, der blev fremført. Sangen har også en syret musikvideo, hvor Tyler, The Creator er en form for rappende græsplæne, og et album fra sangerinden skulle også være på vej senere i år.

Læs også: Se Tyler, the Creator spille ‘See You Again’ med The Roots og stort strygerorkester hos Jimmy Fallon

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af