Video: Jenny Wilson har lavet en brutal plade om et overgreb: »Det har været hårdt«

Hun ville egentlig ikke lave ‘Exorcism’, men hun var nødt til det. Jenny Wilson ville dog ikke fremstå som en stærk overlever. Hun ville bare fortælle: Enkelt og brutalt. Det er blevet til ni ligefremme sange.

»Det er sådan, jeg arbejder – at bruge mit eget liv. Det har jeg altid gjort«, fortæller den svenske musiker, hvis seneste album, ‘Demand the Impossible!’, behandlede hendes kamp med kræft.

»Det har gjort ondt at lave pladen på en måde, som jeg ikke kan huske, at nogen anden plade har gjort«.

Da hun var ved at lægge sidste hånd på ‘Exorcism’, kom anklagerne mod Harvey Weinstein i Hollywood, og hele MeToo-bevægelsen blev skabt og satte fokus på overgreb på kvinder. Det var en lettelse for Wilson.

»Det føltes godt. Så slap jeg for at står alene og fortælle om mit traume«, siger hun.

‘Exorcism’ udkommer den 23. marts, men allerede i morgen kan du få en snigpremiere, hvis du er blandt de heldige, der har fået billetter til Jenny Wilsons CPH:DOX-optræden.

Læs også: Jenny Wilsons nye sang handler om at blive voldtaget – se den voldsomme video til ‘RAPIN*’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af