Arctic Monkeys’ næste album starter med en linje om The Strokes

Arctic Monkeys’ næste album starter med en linje om The Strokes
Arctic Monkeys. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Det næste Arctic Monkeys-album bærer den lettere klodsede titel ‘Tranquility Base Hotel & Casino’ og udkommer allerede den 11. maj. Gruppen har endnu ikke delt nogen sange fra det kommende album, men de har delt tracklisten, hvorfor vi ved, at det kommende album starter med en sang ved navn ‘Star Treatment’.

Nu har Pitchfork gravet på nettet, og de har fundet ud af, hvad de to første linjer på dette nummer er: »I just wanted to be one of the Strokes, now look at the mess you made me make / hitchhiking with a monogrammed suitcase, miles away from any half-useful imaginary highway«.

Pitchfork meddeler også, at Cam Avery fra Tame Impala optræder i løbet af albummet, og de har fundet en linje fra sangen ‘Golden Trunks’: »The leader of the free world reminds you of a wrestler wearing tight golden trunks«.

Pitchfork har fundet ud af alt dette fra en bandbeskrivelse på billetsiden AXS, men beskrivelsen er sidenhen tilsyneladende blevet slettet. Pitchfork har dog været i kontakt med bandet og fået bekræftet informationen – eller i hvert fald det om åbningslinjerne. Men vi må antage, at hvis AXS havde ret i det med åbningslinjen, var deres yderligere information nok også noget, de havde modtaget fra bandet, som de blot var kommet til at lække lidt for tidligt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af