Coachella live-streamer koncerter hele weekenden – bl.a. Beyoncé, The Weeknd og Post Malone

Coachella live-streamer koncerter hele weekenden – bl.a. Beyoncé, The Weeknd og Post Malone
Beyoncé til Grammys. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Denne weekend er det tid til årets første udgave (den kører to weekender i træk) af den amerikanske musikfestival Coachella, hvor store navne som Eminem, Beyoncé og The Weeknd pryder toppen af plakaten. Og du kan se med hjemme fra sofaen.

Festivalen vil via deres Youtube-kanal livestreame en stor del af årets koncerter. Indtil videre er 78 navne bekræftet til streaming, herunder hovednavnene The Weekend og Beyoncé. Eminem er desværre ikke bekræftet til streaming i skrivende stund.

Det er en god lejlighed til også at varme op til de danske sommerfestivaler. Varm op til Roskilde ved at se Kali Uchis, St. Vincent og Vince Staples, kom i NorthSide-stemning med The War on Drugs, Tyler, The Creator og Greta Van Fleet eller gør dig klar til Tinderbox med Kygo, Alan Walker og French Montana.

Du kan også tage forskud på Smukfest med Post Malone og eller se Haven-aktuelle Brockhampton, Moses Sumney og Kamasi Washington.

Der er desværre ikke spilletider endnu, men du kan se dagsplanen HER.

Læs også: Beyoncé og Jay-Z kommer til Danmark med fælleskoncert

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af