Det her går vi glip af på Roskilde: Se hele Cardi B’s optræden fra Coachella

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cardi B har som bekendt aflyst sin optræden på årets Roskilde Festival, da hun er gravid og har termin lige oven i den danske festival. Hun aflyste dog ikke sin optræden på årets udgave af den amerikanske festival Coachella, hvor hun medbragte et show, hun havde betalt 300.000 dollars for, selv om hun selv ‘kun’ blev betalt 70.000.

Koncerten varede kun 35 minutter, men i løbet af den tid var der plads til besøg fra 21 Savage, Chance the Rapper, YG, G-Eazy og Kehlani, såvel som en stor gruppe dansere, der i løbet af koncerten kom til at klatre og danse oven på en stillads-lignende rekvisit bag Cardi.

Naturligvis begyndte internettet også mere eller mindre at gå amok, da den gravide rapper selv tog del i løjerne og begav sig ud i at twerke live på scenen.

Til gengæld gjorde de mange gæstebesøg, at man lidt forventede at se Bruno Mars, da Cardi begyndte at spille ‘Finesse’-remixet. Det gjorde han desværre ikke.

Nej, hun havde næppe haft alle disse gæster med på Roskilde Festival, hvis hun ikke havde aflyst, men derudover ville vi nok kunne forvente noget lignende fra Cardi selv og hendes dansere. Og så ville hun nok have haft markant lettere ved at få besøg af Mr. Mars.

Læs også: Fem oplagte hiphop-afløsere til Cardi B’s aflyste Roskilde-koncert

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af