Emo-rapperen Nothing,Nowhere. kommer til Danmark for første gang

Emo-rapperen Nothing,Nowhere. kommer til Danmark for første gang
Nothing,Nowhere. (Foto: Nothing,Nowhere.'s Instagram)

Opdateret: En tidligere version af denne nyhed skrev, at Nothing,Nowhere. skulle spille i Store Vega. Koncerten er dog i Ideal Bar, hvilket også giver lidt mere mening rent størrelsesmæssigt.


En af det seneste års helt store tendenser inden for den nye, unge hiphop er omfavnelsen af emorock og poppunk, og få er lykkedes bedre med den temmelig uforudsete blanding end Nothing,Nowhere.

Faktisk er den Vermont-baserede rapper og sanger nok det største navn inden for genren, siden emo-rap-grundlæggeren Lil Peep døde af en overdosis i sidste år. Og nu kommer han altså til Danmark.

Nothing,Nowhere. gæster Ideal Bar 30. oktober, og med sig har han sit tredje album ‘Ruiner’, der udkommer nu på fredag den 13. april.

Ligesom hos Lil Peep handler musikken om angst, ensomhed og ulykkelig kærlighed., men Nothing,Nowhere. skiller sig ud fra mængden af emo- og Soundcloud-rap ved totalt at afvise alkohol og stoffer – han er desuden også veganer.

Hans nyeste single hedder ‘Hammer’, og vi gav den en del rosende ord med på vejen i seneste afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Nothing,Nowhere. (US)
30. oktober
Ideal Bar
Billetpris: 135 kr.

Læs også: Fem tendenser, der gjorde 2017 til et af de mest skelsættende år i hiphop nogensinde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af