Her er ugens otte fedeste fester – UK-party i Pumpehuset og fredagsbar med Anya

Her er ugens otte fedeste fester – UK-party i Pumpehuset og fredagsbar med Anya
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Vil du have hiphop, så er fredag aften i Pumpehuset ugens bedste bud. Her er det tid til næste omgang Red Bull Music Presents, som Soundvenue har været med til at kuratere: Den står på fuld UK-lyd med Krept & Konan, Rosegold og efterfest med Novelist og diverse dj’s.

Også fredag holder Afrobeat Madness to-års fødselsdag på Rust, mens Cool in the Pool serverer disco i stride strømme på Søhesten.

Skal du starte tidligt fredag, er der fredagsbar hos Mads Nørgaard for at fejre en ny unisex-sko: Anya spiller live, og Josefine Winding styrer dj-pulten.

Vi rykker videre til lørdag: Tim Andresens What Happens-klub er igen klar på Culture Box, denne uge med svenske Jonas Rathsman som æresgæst. Og så byder Chateau Motel velkommen til den varmblodede nye klubaften Chupar, der kører copacabana-stilen med eksotisk hiphop og John Vincent og Graded bag pulten.

Hertil byder Natbar på Jesper Rummenigge og DJ T.O.M., mens DJ Kong styrer Bakken med hård hånd til Sjæl Til Sjæl.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af