Ingen spor af den poppede Nicki Minaj på de to nye singler ‘Barbie Tingz’ og ‘Chun Li’

Ingen spor af den poppede Nicki Minaj på de to nye singler ‘Barbie Tingz’ og ‘Chun Li’
Nicki Minaj.

Det er ikke længe siden, Nicki Minaj indtog hitlisterne som gæst på Migos-sangen ‘Motor Sport’, men det føles som evigheder siden, hun sidst gav os et track, hvor hun selv var den primære kunstner. Nu har hun dog udgivet to rendyrkede solosange i form af ‘Barbie Tingz’ og ‘Chun Li’, der begge er blevet udgivet med tilhørende lyrikvideoer.

Begge er fra den mere hårdføre ende af Nicki Minajs katalog og fremviser flot hendes imponerende færdigheder med flows. Mens ‘Barbie Tingz’ kører over et meget mekanisk beat, giver synth-trompeterne fra ‘Chun Li’ anledning til nogle få mere melodiske øjeblikke.

Uanset hvad har ingen af disse sange nogen spor fra den pop-Nicki, der storhittede med ‘Starships’, ‘Moment for Life’ og ‘Super Bass’. Det kan være, at den længe ventede efterfølger til 2014-albummet ‘The Pinkprint’ endelig lader hende smide den popglasur, der i noget tid har holdt den ellers stjernedygtige rapper tilbage. Der er ganske vist ikke annonceret noget album endnu, men mon ikke det er lige på trapperne?

Læs også: Ingen går til en basketballkamp som Nicki Minaj – klædt i fuldt bondage-look

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af