Kanye West slipper to nye sange – én rigtig, én for sjov

Kanye West slipper to nye sange – én rigtig, én for sjov
Kanye på Coachella, 2016. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Efter en uges tid med Twitter-storm og Trump-støtte er Kanye nu endelig kommet til det punkt, hvor han begynder at udgive noget af al den musik, han også har lovet.

Men, og det er et ret stort ‘Men’, det foregår ikke på helt traditionel vis. Over natten har Kanye sluppet to nye sange, og den første er af internettet blevet døbt til at være et ægte troll-track – og med rette.

‘Lift Yourself’ – som kan høres på Kanyes website HER – består hovedsageligt af et gammelt soul-sample (Amnestys ‘Liberty’, 1973), og når Kanye så sætter sig selv op til at rappe, får vi…

»Poopy-di scoop«. Altså lort, (næsten) bogstavelig talt…

Efterfølgende er tracket ‘Ye vs. the People’ dukket op. Tracket er featuring T.I. og er blevet spillet på radiostationen Power 106 FM – du kan høre et radio-rip HER.

Kvaliteten er dårlig, og det lyder meget ufærdigt, men her får vi i det mindste nogle bars fra Kanye: »Ever since Trump won it proved I can be president«. Måske Kanyes kærlighed til Trump bunder i, at præsidenten har bevist, at Kanye rent faktisk har en chance? Nobody knows.

Læs også: Frank Ocean reagerer enkelt og præcist på Kanyes Twitter-storm

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af