Meek Mill er blevet løsladt – blev fløjet direkte fra fængslet til basketball-kamp i privathelikopter

Meek Mill er blevet løsladt – blev fløjet direkte fra fængslet til basketball-kamp i privathelikopter
Meek Mill. (Foto: Rick Diamond/Getty Images)

I november blev Meek Mill idømt 2-4 års fængsel for brud på sin prøveløsladelse (der i første omgang kom af arrestationer for blandt andet narko- og våbenbesiddelse, slåskampe og hensynsløs kørsel for op til 11 år siden). Dommer Genece Brinkley, der lod hammeren falde i vinter, nægtede i første omgang rapperen løsladelse mod kaution, da hun mente, Mill var »til fare for samfundet«.

I går blev Mill alligevel løsladt mod kaution, da dommen blev omstødt ved højesteretten i Pennsylvania.

Omstødelsen kom blandt andet som følge af, at Mills advokater anklagede politibetjenten, der i første omgang arresterede Mill tilbage i 2007, for utroværdighed. Selve eskaleringen af hele Mill-sagen har generelt mødt massiv kritik i et sådan omfang, at eksempelvis Jay-Z har skrevet en kronik i New York Times, borgerrettighedsaktivisten Al Sharpton har involveret sig, og selv Drake (Meek Mills gamle rap-rival) har udtalt sin støtte.

Meek Mill udtaler om løsladelsen (via Billboard): »Jeg vil gerne takke Gud, min familie, mine venner, mine advokater, mit hold hos Roc Nation heriblandt Jay-Z, Desiree Perez, min gode ven Michael Rubin, mine fans, højesteretten i Pennsylvania, og alle mine fortalere i offentligheden for deres kærlighed, støtte og opmuntring gennem denne svære tid«.

»De sidste fem måneder har været et mareridt; bønnerne, besøg, opkald, breve og forsamlingerne har hjulpet mig med at være mig positiv«.

Men hvad gør man så, når man endelig er fri for tremmer og snærende anklager? Man bliver naturligvis hentet af en helikopter direkte fra fængslet af Philadelphia 76’ers’ medejer og ven Michael Rubin i en privathelikopter, så man kan være med til deres kamp mod Miami Heat.

Se videoerne fra Meek Mills første døgn som fri mand herunder.

 

#Repost @meekmilly215_ #meekmill

Et opslag delt af Meek Mill (@meekmill) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af