Nyt Prince-album med hidtil upublicerede sange ude til efteråret

Nyt Prince-album med hidtil upublicerede sange ude til efteråret

I lørdags var de to år siden, vi måtte tage en alt for tidlig afsked med Prince. Men dette har ingenlunde forstummet den ikoniske sanger – der er nemlig et splinternyt album på vej.

Underholdningsbureauet Atom Factory, der tager sig af Princes ejendom, er nemlig i fuld sving med at færdiggøre nogle af den afdøde sangers upublicerede numre. Rygtet vil vide, at Prince har efterladt flere sange, end en normalt flittig sangskriver når at nedfælde i løbet af sin levetid, men nu er der altså tale om en håndfuld, Atom Factory-direktør Troy Carter og co. vurderer passende at udgive.

Carter udtaler til Variety: »Michael Howe, der har arbejdet med os i arkivet, har gjort et kæmpestort job med at finde specielle værkstykker, og en af delene, han fandt, forelskede vi os alle sammen i og besluttede, at det var særligt nok, til at fans skulle høre det. Så vi lægger sidste hånd på det – det kommer ud til efteråret«.

Det kommende album forventes at være ude den 28. september. Senere på året ventes desuden et Prince-memoirer bestående af 50 håndskrevne sider, den lilla hertug efterlod sin forlægger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af