RZA prøvede at købe sit eget Wu-Tang Clan-album af Martin Shkreli på eBay

RZA prøvede at købe sit eget Wu-Tang Clan-album af Martin Shkreli på eBay
RZA. (Foto: Rick Kern/Getty Images)

I sidste uge blev det lagt fast, at den fængselsdømte pharma douche Martin Shkreli skal overgive det unikke Wu-Tang Clan-album ‘Once Upon a Time in Shaolin’ til den amerikanske regering, men ingen ved endnu, hvad albummets skæbne bliver i fremtiden – eller om vi nogensinde får det at høre.

Det prøvede Wu-Tang-medlemmet RZA dog at få til at ske sidste efterår, da Shkreli havde sat albummet til salg for et millionbeløb på eBay. I et nyt interview med Rolling Stone fortæller rapperen, at han imidlertid blev forhindret i købet på grund af kontrakten, som Wu-Tang Clan indgik med Martin Shkreli, da de solgte den eneste eksisterende kopi af albummet til ham i 2015.

»Det første, jeg gjorde var, at ringe til min advokat, og jeg var bare sådan, ‘Yo, let’s go’. Men de sagde til mig, at jeg skulle tjekke med kontrakten, og der var det et nej, det kan du ikke gøre. Er det ikke noget lort?«, fortæller RZA.

Samtidig kommenterer RZA i interviewet på Shkrelis fængselsdom på syv år, som blev fastlagt i retten tidligere på måneden.

»Hør her, ingen kan lide fængslet. Jeg har selv siddet inde et par gange. Jeg kan ikke lide det, jeg vil ikke anbefale det, jeg vil ikke ønske det for nogen, og jeg gør det bedste for selv at holde mig ude af kriminalitet, ikke? Men hvis han er kriminel, og det ser ud som om, han har indrømmet sine kriminaliteter, så skal han sidde sin tid ud i fængslet for det«.

Læs også: Wu-Tang Clan spiller jubilæumskoncert i Europa til sommer – mulighed for en dansk koncert?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af