Wu-Tang Clan spiller jubilæumskoncert i Europa til sommer – mulighed for en dansk koncert?

Wu-Tang Clan spiller jubilæumskoncert i Europa til sommer – mulighed for en dansk koncert?

Wu-Tang Clan er netop blevet booket til årets første europæiske koncert. Det drejer sig om London-festivalen Lovebox (13.-14. juli), hvor de slutter sig til et lineup bestående af blandt andre Childish Gambino, Skepta, SZA og Anderson .Paak.

Denne koncert fejrer 25-året for rapgruppens legendariske debutalbum ‘Enter the Wu-Tang (36 Chambers)’. Gruppen er ganske vist ikke altid lige gode til at møde fuldtalligt op, men RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa og Cappadonna har alle bekræftet deres tilstedeværelse, så startopstillingen er komplet, som da de i 2013 gav en legendarisk koncert på Vanguard Festival i Søndermarken. Mindre godt var det, da en amputeret udgave var forbi NorthSide i 2015.

Vi kan selvfølgelig ikke lade være med at tænke over, om de muligvis kunne finde på at tage en smuttur forbi Danmark, nu hvor de er i nabolaget. De har udmeldt, at Lovebox vil være den eneste koncert i Storbritanien denne sommer, og derudover har de kun én anden koncert på programmet indtil videre i år. Det er hiphopfestivalen Soundset i Minneapolis til maj. Med andre ord har de rigeligt med ledige pladser i programmet, men på den anden side kunne det også tyde på, at turnéen vil være meget begrænset. Roskilde Festival kunne dog være en relativt oplagt mulighed?

Begge koncerter er markeret som jubilæumskoncerter for ‘Enter the Wu-Tang (36 Chambers)’, men så vidt vi har kunnet finde ud af, er der intet ord om, hvorvidt det betyder, at de spiller albummet i sin helhed.

Til slut skal det lige siges, at Lovebox-festivalen naturligvis også har andre navne, vi gerne ser på danske festivaler – mest oplagt Roskilde, nu de fleste andre festivaler efterhånden er helt booket op. Childish Gambino og SZA står i hvert fald ret højt på vores personlige ønskeliste.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af