Se den roterende video til Ariana Grandes nye single ‘No Tears Left to Cry’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ariana Grande er tilbage, og med sig har hun det spritnye nummer ‘No Tears Left to Cry’ og en tilhørende video.

Sangen er den vanlige fængende electropop, hvor Grande viser sit store vokalregister. Der er nogle få elementer fra både house, gospel og hiphop, men de er i alle tilfælde meget afdæmpede, da det først og fremmest er en popsang, vi har med at gøre.

Videoen er et stort visuelt spektakel, og kameraet roterer stort set i løbet af det hele. Den foregår i en kubisk science fiction-storby, hvor tyngdekraft ikke helt fungerer, som vi er vant til. Der er også en sekvens, der kommer mere eller mindre ud af det blå, hvor en ansigtsløs Ariana Grande overvejer hvilket ansigt, hun skal ‘tage på’.

Ariana Grande udgav senest ‘Dangerous Woman’ i 2016, så mon ikke denne sang betyder, at der snart er en albumnyhed på vej?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af