Se Jorja Smith imponere med ‘Blue Lights’ hos Jimmy Kimmel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jorja Smith har for længst markeret sig som et stort talent i sit hjemland og rundt omkring i Europa, og for tiden står den britiske sanger på tærsklen til også at slå igennem i USA. Hun har blandt andet været gæstevokalist på de nyeste album fra Kendrick Lamar, Drake og Kali Uchis, og nu har hun med en optræden på ‘Jimmy Kimmel Live!’ for første gang optrådt på amerikansk tv.

Her stod det på en optræden af Smiths fænomenale ‘Blue Lights’ fra 2016, der er et mangefacetteret nummer, hvor følsomhed, smerte og udholdenhed mødes i elegant samspil. Hun havde et band med sig, der holdt sig ganske fint i baggrunden, så Smiths stemme fik lov til at stå i centrum, hvilket den på alle måder fortjener.

Læs også: Stormzy og Dua Lipa sejrede til Brit Awards 2018 – se alle vinderne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af