Se Khalid og Normani optræde med en stramt koreograferet ‘Love Lies’ hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den unge, Roskilde-aktuelle r’n’b-komet Khalid udgav i februar duetten ‘Love Lies’ sammen med det tidligere Fifth Harmony-medlem Normani. De to unge sangere optrådte i går aftes på Jimmy Fallons The Tonight Show med en stramt eksekveret opførsel af nummeret komplet med lænestol, koreografi og neonlys.

‘Love Lies’ er den første solosingle fra Normani, og det skal blive spændende at se, om hun følger det op med en solokarriere af samme størrelse, som den tidligere kollega Camila Cabello har fået banket op.

Læs anmeldelse: Khalid i Tap1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af