Car Seat Headrest kommer til København

Car Seat Headrest kommer til København
Car Seat Headrest.

Det er gået stærkt for Will Toledo og hans band Car Seat Headrest siden 2015, hvor Bandcamp-helten skrev kontrakt med Matador Records. Nu kommer de til København dette efterår, når de spiller i Pumpehuset 11. november.

Toledo har tidligere i år genindspillet ‘Twin Fantasy’, det mest populære album fra hans pre-Matador-dage. Denne genindspilning er det tolvte album udgivet under Car Seat Headrest-navnet, og blandt fans har genindspilningen fået ry for at være hans hidtil bedste. I skrivende stund er den også det højest bedømte 2018-album på musikdatabasen RateYourMusic.

Når Toledo besøger Pumpehuset kan man altså forvente polerede og mere instrumentalt varierede udgaver af klassiske Car Seat Headrest-tracks som ‘Nervous Young Inhumans’, ‘Stop Smoking (We Love You)’ og ‘Bodys’ – samt naturligvis tracks fra tidligere album som ‘Teens of Denial’ og ‘Monomania’.

Car Seat Headrest (US)
11. november
Pumpehuset
Billetpris: TBA

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af