Distortion: Her er de fedeste gadefester – VESTERBRO

Her er vores guide til de sjoveste, vildeste og skøreste gadefester, når Distortion rammer Vesterbro.
Distortion: Her er de fedeste gadefester – VESTERBRO
Distortion-gadefest på Nørrebro, 2017. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue.)

På torsdag rammer Distortion Vesterbro, og som altid kan det være svært at holde styr på, hvor man lige skal gå hen for at finde den gode fest. Vi har dykket ned i programmet, læst det med småt og fundet de allerfedeste fester, du bør overveje at tilføje til din partyrute.

Hiphop er i højsædet på Dybbølsgade 22, hvor Droz Daily Steezin og Chateau Motel lægger an til deres The Jungle 5.0 Distortion Block Party. Indtil videre er ingen navne annonceret, men deres lineups plejer at være af høj kvalitet. Droz Daily Steezin med Danijel Drux har flere legendariske Distortion-fester på samvittigheden, og tidligere udgaver af deres The Jungle-arrangementer har budt på blandt andre Dave, Mist og Novelist.

Fortsætter man hen ad gaden, når man til Culture Box Street Party på Dybbølsgade 39. Her har vi de dygtige dj’s Tim Andresen, Nandu og Schaarup, samt et back-to-back-set fra Kasper Bjørke og Sexy Lazer under navnet The Mansisters.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du vil tage den roligt, kan du altid tage til Litauens Plads, hvor man kan hygge sig til Beboerfesten. Der vil være Silent Disco-stopdans, drag-banko, prædiken og talks med lederne fra Lê Lê, Mændenes hjem og Distortion. I den mere musikalske ende vil der også være fællessang, koncert med den ghanesiske trommeslager Selassi og transport til AntiDistortion i Dyrehaven.

På Oehlenschlægersgade 58 inviterer Copenhagen Pride til Gaystortion, hvor DJ Ubbe, DJ Jaxie, Dragdaddy og Jonas Worup lover at spille pophits og LGBTQIA+-anthems.

Er man ikke så glad for popmusik, er der ikke langt til Ullerupgade, hvor Prime Collective inviterer til Heavy Metal Street Battle Party over fire runder. Først dyster to metalcore-navne, derefter to dødsmetalgrupper, så to post-hardcore-bands og til sidst står den på to bands, der laver poppunk og popmetal. Lineuppet tæller blandt andre Daze of June, Sunless Dawn og Cold Night For Alligators (CNFA). Hvis man derimod vil feste til afrikansk musik, inviterer Master Fatman og Stunn Gunn på Sort Distortion på Flensborggade 1.

Hvis du vil have en mere klassisk Distortion-oplevelse, kan du i stedet tage hen til Liva Weels Plads, hvor man finder Red Bull Music Stage. De har en god kandidat til årets bedste Distortion-lineup med Lunices hårdtpumpende elektroniske toner, Novelists stilsikre grime, Rosegolds lækre r’n’b og Don x Lee x Barbers Atlanta-klingende traprap.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På Bodilsgade finder man en anden af de helt store klassiske fester, når der afholdes Rope of Dope & XO Burgers & Steak Street Party. Lineuppet her tæller blandt andre Ary, Vic Shinobi, Izzy, Pooyandeh & Friends og nogle surprise acts.

Vil man hellere lade sig overraske, kan man tage forbi Otto Krabbes Plads, hvor World Colour Collective afholder Distortion World. Her optræder syv danske bands, der lader sig inspirere kraftigt af stilarter fra fjerne himmelstrøg, blandt andre Mofro og Abekejser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den kvikke læser vil bemærke, at vi til gadefesterne har at gøre med en kønsfordeling, hvor langt størstedelen af de optrædende er mænd. Dette gør Talk Town og Girls Are Awesome deres for at modveje med Feministisk Distortion på Halmtorvet 9. Her er koncerter fra King og Lean Chihiro plus dj-sets fra Lucy Love og en konstellation bestående af Aviaja, Fedty og Mendoza.

Direkte Facebook-links til vores Vesterbro-anbefalinger:
The Jungle 5.0 Distortion Block Party – Dybbølsgade 22
Culture Box Street Party – Dybbølsgade 39
Beboerfesten – Litauens Plads
Gaystortion – Oehlenschlægersgade 58
Heavy Metal Street Battle Party – Ullerupgade
Red Bull Music Stage – Liva Weels Plads
Rope of Dope & XO Burgers & Steak Street Party – Bodilsgade
Distortion World – Otto Krabbes Plads
Feministisk Distortion – Halmtorvet 9

Læs også: Distortion: Her er de vildeste gadefester – NØRREBRO

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af