Dr. Dre har tabt varemærkesag mod gynækologen Dr. Drai

Dr. Dre har tabt varemærkesag mod gynækologen Dr. Drai

Siden 2015 har Dr. Dre været i juridisk strid med gynækologen Dr. Draion M Buch, der ville registrere ‘Dr. Drai’ som varemærke. BBC rapporterer nu, at Dres forsøg på at forhindre varemærket har fejlet.

BBC skriver, at Dre forsøgte at standse Drais varemærkeansøgning, fordi de lignende navne ville skabe forvirring på markedet, idet Drai også ville sælge seminarer, foredrag og lydbøger. Dr. Dres anmodning er blevet afvist, idet han ikke formåede at vise, hvordan man kunne blive vildledt til at købe Dr. Drais produkter.

Og mon dog, at nogen er blevet skuffede over manglen på g-funk-beats, hvis de har købt Dr. Drais ’20 Things You May Not Know About a Vagina’ som lydbog?

Dr. Drai siger endvidere om situationen, at man næppe ville forveksle de to, idet »Dr. Dre ikke er en medicinsk doktor, og han er heller ikke kvalificeret til at give nogen medicinske ydelser eller sælge produkter fra medicinal- eller sundhedsindustrien«.

Drai siger også, at han ikke har valgt sit navn for at blive associeret med Dr. Dre, da det ifølge ham ville »reflektere skidt på mig som doktor«.

Læs også: Hør Kendrick Lamar-sange tilsat klassiske Dr. Dre-beats på ‘The Damn Chronic’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af