Florence + The Machine afslører nyt album med imponerende gæsteliste – se videoen til ‘Hunger’

Florence + The Machine afslører nyt album med imponerende gæsteliste – se videoen til ‘Hunger’
Florence Welch.

Sidste måned vendte Florence + The Machine tilbage med manér, da de udgav singlen ‘Sky Full of Song’. Mange regnede med, at dette betød et nyt album i den nærmeste fremtid, og nu er dette blevet bekræftet: ‘High As Hope’ udkommer den 29. juni.

Med denne annoncerering følger også endnu en single fra albummet, atter stærkt opført i klassisk Florence + The Machine-stil. ‘Hunger’ er en levende sang, hvor sprælskhed møder elegance og det frembrusende møder det skrøbelige. En musikvideo følger også med.

Albummets artwork, trackliste og en imponerende gæsteliste i form af Kamasi Washington, Sampha, Tobias Jesso Jr., Kelsey Lu og Jamie xx er også blevet annonceret. Det er dog endnu ikke blevet afsløret, hvilke tracks de dukker op på.

Trackliste for ‘High as Hope’
1. ‘June’
2. ‘Hunger’
3. ‘South London Forever’
4. ‘Big God’
5. ‘Sky Full of Song’
6. ‘Grace’
7. ‘Patricia’
8. ‘100 Years’
9. ‘The End of Love’
10. ‘No Choir’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af