Florence + the Machine er tilbage med storslået nummer og smuk video: ‘Sky Full of Song’

Florence + the Machine er tilbage med storslået nummer og smuk video: ‘Sky Full of Song’

Tidligere på året afslørede Florence + the Machine, at det endelig er ved at være tid for dem at slippe et nyt album. Nu rører den britiske sangerinde og hendes maskinværk på sig med et nyt nummer, ‘Sky Full of Song’, der meget vel kunne understøtteudtalelsen.

Dagens nye toner fra Florence + the Machine er en øm, inderlig ballade, der har Florence Welch følelsesmættede, indlevende vokal i fokus over en instrumentering, der roligt og interessant vokser sig mere og mere storslået. En både sårbar og stærk sang, som Florence nu engang gør sig bedst.

Om ‘Sky Full of Song’ udtaler Florence i en pressemeddelelse: »Dette var en sang, der bare faldt helstøbt ned fra himlen. Sommetider, når du optræder, bliver du så høj, det er svært at vide, hvordan du falder ned igen. Det er følelsen af at blive åbnet op, evindeligt at skynde sig ud- og opad og at ville have én til at holde dig stille, at få dig tilbage til at være dig selv. Det er en utrolig, himmelsk, men på en måde ensom følelse«.

Det nye nummer er flankeret af en smuk video af AG Roja, der går tæt på Florence i kunstneriske, sort-hvide billeder.

Det kommende album fra Florence + the Machine bliver gruppens fjerde udspil og det første nye, siden de i 2015 udgav ‘How Big, How Blue, How Beautiful’ til bred anerkendelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af