Her er ugens otte fedeste fester – gang i den allerede onsdag

Her er ugens otte fedeste fester – gang i den allerede onsdag
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet – kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

I denne weekend er der desuden Spot Festival i Aarhus, så tjek også vores guide til de bedste fester og day parties der.

Ugens festudvalg:

Det er jo helligdag torsdag, så der er fuld fart på allerede onsdag. MidWeekBreak Club rykker ind på Chateau Motel, og det med et overdådigt dj-lineup bestående af blandt andre Emil Lange, Eloq, Serbern og Sugarbois. På Rust er der varm hiphop på programmet, når Bar Z kommer forbi til en natkoncert.

Torsdag er død, og fredag er også rimelig stille og rolig. Men du kan komme til Harrison’s Jackin’ Club på Bakken, hvor Dirk18 (ejer af pladeselskabet Tartelet Records) svinger house-plader over disken.

Lørdag er der gang i den igen: Massimo og DJ T.O.M. står klar på vores allesammens Natbar, hiphopfesten Born Into the 90’s med DJ Typhoon er rykket fra Vega til Hotel Cecil, og der er masser af tropisk house på Jolene serveret af Royer og Mads Bjerregaard.

I den lige så elektroniske ende er der B2B+1 med tyske David Mayer på Culture Box, mens Et Andet Sted rammer 64 på Grønttorvet med hollandske Intergalactic Gary øverst på lineuppet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af