Spot Festival: Her er de bedste fester og day parties

Det er snart ved at være tid til endnu en omgang Spot Festival, og som hvert år er der masser af vilde fester og gratis day parties. Vi har samlet de bedste af slagsen her.
Spot Festival: Her er de bedste fester og day parties
Jada. (Foto: Sarah Liisborg)

Onsdag den 9. maj

Har du lyst til at feste allerede om onsdagen, er der Spot pre-party hos Wood Wood kl. 19.00. De to Regelbau-dj’s C.K. og Manmade Deejay spiller op til fest, og Anya sørger for catchy pop og r’n’b til arrangementet.

Torsdag den 10. maj

Soundvenue har ligesom sidste år allieret sig med musikagenturet s!b!p! om et Spot Festival pre-party på Radar. Det starter med udendørs opvarmning med Simon Dokkedal fra Den Sorte Skole som dj, og kl. 20.00 rykker vi inden for til et stærkt lineup bestående af De Underjordiske, irrelevantbitch101, Marshall Cecil, Pardans og Yangze.

Fredag den 11. maj

Hvis man kommer tidligt ud af fjerene fredag, inviterer pladeselskabet Tambourhinoceros til dayparty allerede kl. 12.00, hvor musikken leveres af August Rosenbaum, Molina, Crush og Adi & Nico.

Kl. 15.00 er der rooftop-party på taget af Salling, når Rosegold, Louis Valuta, Gio, Ham Volka, Delahoia, Hugo Jr. og Lærke Emilie optræder til PDH Dayparty arrangeret af Train og bookingbureauet PDH Music.

Kl. 16.30 bliver Headquarters overtaget af festivalen Gutter Island til et Garage Rock Festival Night Party, hvor Columbian Neckties, Fright Eye, Orcas, Scumbag Millionaire og Wet Dreams sørger for fuzz og skramlet guitar hele aftenen.

Om aftenen vender Limbo Collective tilbage med deres Limbo Stage på Institut for (X). Fra kl. 18.10 står det på musik fra John.Mesh, Vesper, The New Family, Jensu Rubin & De Matchende Læber og Hôy la.

I Godsbanens Rå Hal holdes der Roots&Hybrid Festival som en del af Spot. Her har de kl. 0.30 skaffet franske Acid Arab til at diske op til dans med netop det, deres navn antyder: Acid house blandet med arabisk folkemusik.

Er du vågen hele natten, sørger Strøm Festival for en fest, du sent vil glemme, når Kenton Slash Demon og Kasper Marott spiller back to back på Radar kl 1.15

Lørdag den 12. maj

Kl. 13.00 skal Motorique, Sundays, Sherpa, Iris Gold, Elo og Alexander Oscar optræde til Uhørt Dayparty på baren The Merchant Room.

Kl. 14.00 åbner Aarhus Volume for From Luger With Love-dayparty, hvor bookingagenturet har skaffet Jada, Drew og svenske Jireel til at give koncerter.

Om lørdagen har Limbo Collective atter gang i deres Limbo Stage på Institut for (X). Denne dag står det på Boundaries, Takykardia, Thomas Eiler, New Kids og Yune fra kl. 18.10.

Tape er værter for en del koncerter i løbet af årets festival, og om lørdagen slutter de festivalen af med manér. Det står på garagerock, punk og industrial hele natten lang, når Tape kl 19.00 skyder Den Store (fede) Big Baby Fest i gang med Chavs, Coplord, De Høje Hæle, PJ Bonnemann, Sista Bossen, Smertegrænsens Toldere og Tazer.

Hvis man hellere vil have en elektronisk afslutningsfest, har Strøm Festival sørget for, at Radar bliver overtaget af de fire populære Regelbau-dj’s DJ Sports, Mamade Deejay, Central og C.K til arrangementet Festaften x Strøm kl 21.00.

På Orkkenokken har Aarhus Volume og Culture Works lagt an til et simpelt, omend passende betitlet Spot Final Party kl. 22.00 med blandt andre Shaq og Elias Gozal.

Læs også: Spot Festival: Her er 15 lovende talenter, du skal tjekke ud

Læs også: Spot Festival must-sees: 10 koncerter med etablerede navne, du ikke må misse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af