Hiphoptalentet Octavian annonceret til ny festival i København

Hiphoptalentet Octavian annonceret til ny festival i København
Octavian. (Foto: Alexandra Waespi)

I tirsdags annoncerede musikagenturet smash!bang!pow! en ny endagsfestival, der bliver afholdt i Den Grå Hal på Christiania. I onsdags fik vi det første navn i form af den lovende engelske guitarpopsanger Nilüfer Yanya, og nu får hun følgeskab af den lovende unge rapper Octavian.

Foruden at de begge er engelske, og at de begge spiller på Journey, har Nilüfer Yanya og Octavian også en tredje ting til fælles, nemlig at vi i starten af året udnævnte begge til at være blandt de mest lovende nye navne fra udlandet. Hvis vores ord ikke er overbevisende nok, så vid, at Drake også er fan (han citerer Octavian-sangen ‘Party Here’ på Instagram).

Octavian er en mangefacetteret rapper. Han kan naturligvis finde ud af klassisk grimerap, men hans lyd bevæger sig også tit over i det mere melodiske. Han trækker også på både UK garage, afrobeats, caribisk musik – ja, hans musik er næsten som en lille rejse i sig selv, hvilket jo kun er passende for en festival ved navn Journey.

Journey
29. september
Den Grå Hal
Billetpris: 230 kr. (+ gebyr)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af