Kanye West snakker om ALT i næsten to timer langt videointerview

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg kan godt lide at sige gennembrud og ikke sammenbrud«, pointerer Kanye flere gange i et nyt videointerview med radioværten Charlamagne tha God, som er blevet lagt online.

Kanye taler om det psykiske sammenbrud, som han eftersigende led under tilbage i 2016, hvilket førte til en aflysning af hans Saint Pablo-turné. En emne der fylder en hel del i det en time og 45 minutter lange interview, som naturligvis også kommer ind på en lang række andre emner.

»Jeg siger bare præcis det, jeg føler«, siger Kanye blandt andet om sin tilbagevenden til Twitter.

Han taler også om, hvordan det var at være på hospitalet, og hvordan han i den periode mistede sin selvtillid. Hvilket sidestilles med, når Black Panther får fjernet sine kræfter. Not good…

Læring er også meget i fokus. Den klassiske læresætning om, at ‘den der tror, at han ved alt, ved intet’ er oppe at vende. Kanye er på en rejse, og information er hans hovedfokus.

Kanye taler også om Trump, Obama og Jay-Z. Sidstnævnte sms’er han eftersigende med, og de støtter hinanden, men de ser ikke hinanden.

»Jeg har ikke set ham, men jeg kan føle ham«, siger Kanye.

Alt i alt: 105 minutter, hvor man kommer dybt ind i hovedet på Kanye.

Læs også: Se Kanye og T.I. snakke om Trump-bromance under indspilningen af ‘Ye vs. the People’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af