Saveus afslører debutalbum via storslået internet-skattejagt

Saveus afslører debutalbum via storslået internet-skattejagt

Saveus har netop delt en tre minutter lang udgivelse på fem tracks til sin Spotify. Udgivelsen hedder ‘Your Mind Is Filled With Codes and Signs’, og alle fem tracks er noget ambient eller ambient-techno med spoken word fra en feminin stemme henover. Men selve lyden af disse tracks er i grunden underordnet. Det væsentlige er titlen på det første track, ‘start the game at www.b5z3.net’.

Dette track er en instruktion til det store Saveus-mysterium, som i sidste ende munder ud i en titel, trackliste og udgivelsesdato på Martin Hedegaards debutalbum.

Du kan hurtigt springe til al informationen nederst i denne nyhed, men hvis du selv vil prøve at løse mysteriet, skal du nok ikke læse videre lige nu.

På www.b5z3.net mødes vi af en video, der siger, at du har »løst track 1«, efterfulgt af mere spoken word. Videoen slutter med teksten ‘Call 00 45 78 75 04 44’. Dette er et telefonnummer. Så nu skal man altså gribe telefonen og indtaste dette nummer (eller blot de sidste otte cifre, hvis man er i Danmark).

Ringer man til 78 75 04 44 får man at vide, at man har »løst track 2«, og at man skal indtaste »Z579 i sin webbrowser, efterfulgt af ‘.net’ til sidst«.

Går man til www.z579.net, mødes man af endnu en video med spoken word, der fortæller, at du har »løst track 3«. Så spirituelt berigende som denne video måtte være, er den ikke nødvendig for at løse mysteriet. Det er derimod linket under videoen, der siger »Press here«.

Nu bliver det lidt mere kompliceret. Klikker vi på linket kommer vi ind på en ny side, der fortæller følgende: »’The Rule Of the Door’ af Lloyd Biggle Jr. En gammel mand sidder ved sit bord. Find ham. Derefter. Gå til side ti, linje 33. et tal. Brug det til at løse det sidste track«. Derefter står der ‘www . ?-hundred-?? . net’, hvilket også er track fem på den nye Spotify-udgivelse. Og så får vi også et link til en e-bog-udgave af ‘The Rule Of the Door’ af Lloyd Biggle, Jr.

Går vi til det specificerede sted, side ti, linje 33, står der »Lecture nine hundred seventy-two«. Indtastes dette i spørgsmålstegnenes sted i track fem, får vi www.9-hundred-72.net.

Her får vi slutteligt en video, der siger, at Saveus udgiver sit debutalbum ‘Neuro’ den 25. maj, og tracklisten er som følger:

Saveus ‘Neuro’:
1. Ready To Die
2. And Here the Cycle Ends
3. Erase My Mind
4. Greatness or Madness
5. Interloop
6. Voidwalker
7. Time Can Heal a Man
8. Trippin’ Away
9. Stasis (Headin’ for the Jump Point)

Mystery solved.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af