Se lineuppet til Distortions hemmelige Final Party-efterfest

Se lineuppet til Distortions hemmelige Final Party-efterfest
Publikum på Distortion Ø. (Foto: Victor Jones/Soundvenue)

Distortions Final Party-efterfest er sagnomspunden. En slags festens Shangri-La. Hedonismens El Dorado. Det er noget med, at man ved Final Partys afslutning kl. 06.00 bliver hentet i busser, som så fragter publikum til en hemmelig location, hvor alt kan ske – og intet er annonceret. Og dog…

Efterfesten er lidt en hemmelig til fuld skue, for på Distortions website (scroll ned) har de annonceret lineuppet samt en spilleplan for det, der går under navnet ‘Afterparty (Secret Location)’.

Musikken til efterfesten spiller fra 06.30-14.00, så det er altså festen til de morgenfriske ravere. Musikken bliver leveret af blandt andre Pachanga Boys, som udgøres af Rebolledo og Superpitcher – sidstnævnte tysker er efterhånden en gammel Distortion-kending, og han spillede også til efterfesten i 2016.

Afterparty (Secret Location)
06.30 – Fantastic Twin (DE)
07.30 – Pachanga Boys (DE/MX)
10.30 – Marc & Mikkel (DK)
12.00-14.00 – Keller & Ram Schakl Allstars (DE)

Da vi sidste år interviewede Distortion-veteranen DJ Er Du Dum Eller hvad om hans tip til at overleve festivalen, kom han også med en meget hemmelighedsfuld anbefaling af efterfesten (se video nederst):

»Jeg har et tip mere, som måske er rigtigt. Og måske findes det ikke. Måske har jeg oplevet det flere gange, eller måske er det bare noget, jeg har drømt. Hvis nu man venter til lørdag nat og bliver til den bitre ende, så slutter Distortion faktisk ikke der. Så bliver du hentet i nogle busser, og det er sådan lidt kaotisk, for der er ikke rigtigt nogen, der ved noget, og det er det, der er hele ideen i det. Og så kan det jo være, at du får lov til at opleve noget helt specielt, som jeg måske har oplevet mange gange og har det helt vildt over«.

Læs også: Distortions skæbneår: Hvordan 2011 ændrede festivalen for altid

Læs også: Distortion: Her er de vildeste gadefester – NØRREBRO

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af